Kinderwens

Ben je nog niet zwanger maar hebben jullie wel een kinderwens? Ik help je graag om je voor te bereiden op een gezonde zwangerschap. Als jij en je partner gezond zijn en jullie leven gezond, is de kans op een gezonde baby het grootst. In dien je een kinderwens hebt, is het belangrijk om vooraf al over mogelijke risico’s na te denken. Daarom bespreken we samen jullie medische voor- en familiegeschiedenis. Ook geef ik leef- en voedingsadviezen en adviseer ik over het slikken van vitaminen.

Wanneer er een erfelijke ziekte voorkomt in de familie, kan het zijn dat jullie in aanmerking komen voor een specifiek onderzoek. In de folder “Kinderen krijgen? Een goede start begint al voor de zwangerschap” vind je belangrijke informatie over een goede voorbereiding op de zwangerschap. Je kan deze folder hier downloaden. Of kijk op www.strakszwangerworden.nl

Op www.zwangerwijzer.nl kun je een vragenlijst invullen om inzicht te krijgen in jullie startsituatie en om zo goed mogelijk voorbereid aan een zwangerschap te beginnen. Dit verhoogt de kans op een goede zwangerschap en gezonde baby. Heb je vragen of wil je me graag eens spreken, mail of bel me geheel vrijblijvend.